20-06-07

 

Ik had vanmiddag vriendinnenmiddagje...de kindjes  lekker samen spelen en de mijn vriendin en ik lekker kletsen....zo zouden alle dagen moeten zijn :-)

 

Neen het was zalig en dan met zo'n weertje, kan niet beter hé!

 

Hoewel ik weeral meer dan een week slechte nachten heb...oorzaken? Goh hoeveel moet je er hebben????

 

1. snurkende hubbie

2. hoestende dochter

3. piekerende zelf

4. te warm

5. te...

 

Ga zo maar verder hé...reden genoeg dus om wakker te liggen. Hoewel ik dacht dat ik er eindelijk door was na 2 jaar. Ik heb een 6-tal maanden beter geslapen maar nu is het dus precies terug naar af...

 

Een warm bad, nog wat lezen....niks helpt voor het slapen gaan...en hetgeen wel zou helpen....tjah daar moet je voor 2 met zijn...en vermits mijn ventje elke dag om 4u uit zijn bedje moet...weekends en al...komt daar dus momenteel niks van in huis...tjah... :-)

 

Dit weekend gaan we nog eens wat tijd hebben voor ons zelf...onze dochter gaat uit logeren vrijdagavond en dan gaan wij gezellig hier over de braderij slenteren in het dorp...heerlijk...hopelijk hebben we wel goed weer want anders..

 

Zaterdagavond kunnen we dan met ons dotje nog eens een keertje over de kermis gaan...zal ze wel super vinden! 's Middags moet ze al naar een verjaardagsfeestje en ze heeft ook nog brevetje zwemmen (lol klinkt zwaar hé).

 

En zondag staat er een bbq op het menu bij mijn ex-stiefmoeder (ja vraag niet meer...is ingewikkeld verhaal hihi...duuuus heel druk druk druk weekend hé!

 

Gisteren werd ik ook nog heel aangenaam verrast!!!!! Was een leuk dagje...

Ik stond klaar om te gaan fietsen met  ons engeltje toen er ineens iemand aan de voordeur stond: mijn ex-stiefmoeder !!!(ja je weet het hé, ingewikkeld verhaal hihi) Ik was blij verrast...want zijn is lerares en zit dus middenin de examenperiode...maar ze was effe vrij en kwam ons een huwelijksgeschenk geven voor ons 9-jarig huwelijk!!!! Keilief hé....We kregen een boek van Sabien Clement, genaamd: Jij lievert...zo lief en zo'n leuk boek. Er staan allemaal liefdes sms berichjes in die je naar je liefste kan sturen...De schat!!!! Ik vond het echt aangenaam zo'n verrassingsbezoekje...ik genoot ervan en ons dotje ook!

 

Groetjes x

17:03 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

VROUWTJELIEF GOEDE
AVOND
WIJ HEBBEN
HIER EEN
PAAR
BAVIANEN
MOETEN
DOOREEN
SCHUDDEN
HOPELIJK
WAS HET
DE WARMTE
EN GAAT
HET OVER
WE ZULLEN
MORGEN
WEER ZIEN
EN SLAPEN
ERIN
KRUIPEN ALS
JE DE
VERMOEIDHEID
VOELT
DENK IK
TOCH
ALVAST
EEN
GOEDE
NACHTRUST
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 20-06-07

De commentaren zijn gesloten.