03-06-07

 

We zijn vandaag voor ons dotje haar eerste boekentasje gaan kopen met zelfde brooddoos..en rara van wie of wat? Neen, niet van Bumba, Plop of K3 maar van….Dora!!!!! De rugzak van Dora gaat onze dochter flink naar school helpen hihi…

 

Ze heeft hem zelf gekozen dus…en wij blij want het was de goedkoopste hihi…neeneen, ik vond het belangrijk dat ze hem zelf koos want ze wordt intussen groter ons meisje en ze heeft een willeke en ze heeft ook een eigen mening en een eigen smaak uiteraard dus…

 

Ze heeft vandaag ook op een automatische quad gezeten en oooh wat vond ze dat leuk. Eerst botste ze tegen alles wat ze tegenkwam omdat ze meer naar haar stuur keek om gas te geven dan dat ze op de “weg” lette…Maar eens ze het doorhad, was ze niet te stuitten onze flinke meid! Benieuwd hoelang we ons kunnen inhouden om die niet te kopen lol. Het zou leuk zijn voor haar om in de tuin te “sjezen”.

 

Intussen zijn haar darmpjes ook terug op orde. En mama blij natuurlijk want amai…en ze wordt daar uiteraard dubbel en dik voor beloond!

 

Ons poesje komt ook weer helemaal op haar positieven. Ze is sinds gisterenavond van de kast gekomen en heeft willen eten eindelijk. Ik heb dan haar pilleke er in gedraaid en ze heeft het flink opgegeten..ze genoot van haar stukje vlees...toen ik haar begon te strelen begon ze ook terug te spinnen, en dat deed ze de dag ervoor niet, van de pijn uiteraard. Dus iedereen komt er hier terug bovenop!

 

Groetjes x

22:06 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

HAllo Je dotje weet dus wat ze wik en ja Dora is in hé bij de kindjes
groetejs en een fijne start van deze week
Ninne

Gepost door: Ninne | 04-06-07

De commentaren zijn gesloten.