30-05-07

 

Ik kom net thuis van mijn werk en wat zie ik op het nieuws??? Weer een mama die haar baby vergeten is in de auto????

 

Mensen, mensen, waar gaan we toch naartoe????

 

Is dit de tol die we moeten betalen omdat mensen graag een nieuwbouw hebben met 2 nieuwe auto's op de oprit, veel op reis gaan, flatscreen, en noem maar op???? Dat de ouders allebei zichzelf voorbijlopen om toch maar te werken, werken, werken zodat ze dat allemaal kunnen blijven doen???

 

Ik begrijp het echt niet!!!! Sorry dan heb ik het liever wat minder financieel, een huis dat niet afgeraakt en maar 1x op reis per jaar...maar mijn dochter gaat voor! Die heeft een mama die tijd heeft voor haar,  ouders die op de 1e plaats aan haar denken....ouders de de nodige rust en stabiliteit brengen..

 

Overlaatst hadden we hier nog vrienden over de vloer en ze vonden het prachtig dat wij zo'n klimtoren met glijbaan en schommels hebben aangeschaft. Amai reageerden ze, dat kunnen wij niet betalen zene! Toen ik zei dat dat meeviel en dat we dat in promotie voor 200 euro op de kop hadden kunnen tikken; keken ze heel verwonderd en zeiden: amai 200 euro dat is veel zene om zomaar efkes te kopen...juist, dat is niet simpel, voor ons is 200 euro ook een hele aankoop maar wij hebben niet zoals zij een gloednieuwe auto ter waarde van 28000 euro nodig dus ja...'t is maar waar je uw prioriteiten legt natuurlijk...

 

Je kan depressief zijn, volledig mee eens, maar als je zodanig onder de pillen zit dat je je kind vergeet, dan ben je volgens mij niet goed bezig!  Integendeel, kinderen, die schaapkes, moeten op de eerste plaats komen en zeker hun veiligheid!!!!

 

Maar ja dat is mijn mening natuurlijk...

 

Groetjes x

23:18 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een mening hebben is goed teken Het wilt zeggen dat je soms stilsaat en je vragen stelt . Dat de antwoorden juis of niet juist zijn doe nie toe aan een mening hebben .
Waar gaan we naartoe ?
Tja, vanwaar komen wij ?

Gepost door: siberx | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.