25-05-07

Zaaalig!

Wat een zalig weertje zeg...we hebben genoten! We zijn maar net binnen...hebben heel de dag op stap geweest: moeder en dochter. We zijn gaan fietsen, gaan shoppen, gaan spelen...en ons engeltje heeft crocs! EN ze is er gek van hihi...

 

Vanavond hebben we dan buiten gegeten en nog een wijntje gedronken met de buren...hun zoontje is aan het leren lopen...zo schattig!

 

Ik heb er van genoten om te fietsen en zeker om te shoppen hahahaha...

 

Als ik thuis kwam las ik helaas minder goed nieuws: dat babietje van 5 maanden dat in de auto is gestikt!!! Ongelooflijk verhaal...niet te doen! Ik was er helemaal van ondersteboven...ik mag er niet aan denken...en doe dat dan ook maar best niet.

 

Mijn ventje is morgen ook thuis, leuk nieuws van de laatste moment want normaal had hij moeten gaan werken. Dus hopelijk weer een weekendje om te genieten van ons gezinnetje, ondanks het slechte weer!

 

Groetjes x

 

 

19:23 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

geniet van je weekendje, was fijn hier weer te mogen lezen... raar verhaal vind ik ook van dan babytje in de auto... welke moeder vergeet nu haar kind en dan nog een ganse dag? zal wel iets anders zijn denk ik!
groetjes marina

Gepost door: hartendame2 | 25-05-07

:'-( Verdorie...wie laat er nu z'n baby'ke een hele dag in de auto, ik word daar echt niet goed van als slechte dingen hoor of lees als het over baby's en kindjes gaat, ben daar overgevoelig voor en zou dan zo kunnen wenen. Ik vermijd het daarom soms zelfs om naar het nieuws te kijken...kan er echt nie tegen.
Ach ja...gauw aan iets anders proberen denken...dus zou ik jou en je gezinneke een heel fijn Pinksterweekend willen wensen, geniet ervan!
Lieve groetjes;-)

Gepost door: Nicky | 26-05-07

:-) het was vandaag al veel minder met het weer hé
die moeder moet wel heel erg verstrooid geweest zijn om zoiets te kunnen tegenkomen
wie weet wat we daar nog zullen over horen
een fijne avond jullie nog toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 26-05-07

Erg hé van die baby. Dat is letterlijk een geval van "jezelf voorbijlopen". Fijn weekend!

Gepost door: nana | 26-05-07

:-) fijne zondag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-05-07

De commentaren zijn gesloten.