17-05-07

 

Het kriebelt...het kriebelt...en neen krabben of sporten helpt niet .

Het kriebelt om ons interieur aan te pakken. Ik wil schilderen, inrichten, oprommelen en kuisen...hoewel de meeste hun lenteschoonmaak al hebben gedaan wacht ik bij ons tot de nieuwe ramen steken uiteraard...of ik kan opnieuw beginnen...en zo'n kuisfreak ben ik nu ook weer niet!

 

Ik wil nieuwe gordijnen hangen, alles opfrissen...de ramen opengooien en een frisse neus halen...maar t weer wil niet mee snif snif...hoewel voor morgen voorspellen ze toch weer 24° dacht ik...effe nadenken wat we morgen dan mss weer eens kunnen doen met onze kleine prinses...mss nog eens speeltuin opzoeken!

 

Mijn ventje moet morgen helaas werken en waarschijnlijk zaterdag ook dus daar moet ik geen rekening mee houden momenteel...en zondag krijgen we weer volk over de vloer...lekker keuvelen.

 

Ik hoop alleen snel terug mijn energie te vinden. Ik ben momenteel beter maar nog snel moe..maar ja ben ik dat niet altijd de laatste 2,5 jaar hihi..ach we zien wel...maandag begin ik terug te lopen sé!

 

Vandaag een rustig dagje gehad...met het gezinnetje..oma en opa over de vloer gehad met mooie souvenirs uit Singapore en Thailand. Neen geen woorden gevallen over wat ik ben te weten gekomen zoals ik reeds eerder zei...raar eigenlijk hoe ik gewoon kan doen als ze voor mijn neus staat...ik heb blijkbaar in mijn jeugd al geleerd om haar stemmingen aan te voelen en te doen alsof er niks aan de hand is dus dat komt nog van pas hé ...

 

Slaap lekker x

 

22:37 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.