15-05-07

Moeder zijn...

Na mijn bericht van gisteren kreeg ik van Marina een mooi berichtje! Dat is namelijk wat ik ook probeer te doen voor mijn dochter: een echte moeder te zijn! Een moeder die luistert en troost, die verzorgt en helpt, die liefde geeft en beschermt...ik probeer mijn dochter alle liefde van de hele wereld te geven en hopelijk blijf ik daar altijd in slagen en ervaart ze het ook zo en blijft ze het zo ervaren.

 

Ik wil mijn dochter een gelukkig en stabiel leven geven. Dat zal waarschijnlijk niet altijd even gemakkelijk zijn en iedereen maakt fouten...soms heb je ook niet alles onder controle of in handen om dat waar te maken...maar ik tracht er naar...en die intentie hoop ik de rest van mijn leven vol te houden! Wat er ook gebeurt...mijn dochter staat op 1. Mijn echtgenoot denkt hier ook hetzelfde over dus...

 

En neen dat wil niet zeggen dat ze rotverwend moet worden...we blijven consequent streng en ze heeft niks tekort...maar ook wij kunnen neen zeggen....en ook hier vallen soms al (lichte) straffen....beleefdheid en respect is iets wat we haar met de paplepel hebben meegegeven...en ik duld het niet dat ze ooit voor minder zou gaan!

 

Nu maar hopen dat ik binnen 20 jaar kan zeggen dat ik in "mijn opdracht" geslaagd ben hé...  :-)

 

Groetjes x

 

 

14:46 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.