10-05-07

Verslaving...???

Zoals elke man/vrouw heb ik wel een aantal verslavingen. Een aantal typische vrouwelijke uiteraard zoals: kleren, schoenen en handtassen...ik heb ook een aantal gewone zoals lezen, snoepen, computer en er zullen er nog wel een paar zijn waar ik zelfs geen vermoeden van heb :-)

 

Maar ééntje steekt er sinds een goed jaar bovenuit en ja hoor het is een typisch vrouwelijke: het feuilleton All Saints op Vitaya!!! Over het algemeen ben ik niet echt een tv-kijker en ik volg ook niet echt veel. Maar voor All Saints doe ik toch de nodige moeite om het alle dagen te kunnen volgen. Ja dat is dan ook ineens het nadeel dat het dagelijks is... gelukkig hebben ze herhalingen om de zoveel uur. Maar als ik moet werken of ik ben niet thuis dan probeer ik het zelfs op te nemen en dat is iets dat ik nog nooit van mijn leven heb gedaan...maar ik ben zo gefascineerd door de acteurs en actrices...leef zo met alles mee, niet te doen!!!

 

En als ik zo rondhoor ben ik niet alleen met mijn verslaving...heel veel vriendinnen van me volgen het op de voet mee...en zijn ook heel vervelend als ze het een keertje missen hihi...ja want als ik het dan eens mis dan is er altijd juist iets spannends of speciaals gebeurd. Zoals vorige week heb ik het zelfs een aantal keren gemist en ja wat blijkt nu: ik heb het huwelijksaanzoek van die dokter aan zijn verpleegster gemist...grrr... zo erg is het dus met me gesteld...ik beken :-)

 

Maar het is een verslaving waar ik niet dik van wordt, ik ga er niet dood van en ik schaad er niemand anders mee dus....het is toegelaten vermoed ik hé...en ... ik heb zelfs mijn ventje al mee aangestoken haha...dus misschien toch niet echt vrouwelijk????

 

Groetjes x

 

 

 

12:46 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) is me niet bekent, zal eens moeten kijken
ik volg steeds home and away
zo'n verslaving is niet zo erg hé
fijne dag verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-05-07

De commentaren zijn gesloten.