09-05-07

Puzzelstukjes in elkaar!

Vandaag zijn alle puzzelstukjes in elkaar gevallen....eindelijk weet ik het! En dan te bedenken dat ik er 2 jaar heb overgedaan!!!!

 

Kunnen jullie niet volgen? Hahaha natuurlijk niet...ik zal het eens uitleggen hé.

 

Ik klaag al een 2-tal jaar van vannalles en nog wat op fysiek gebied. Elke dag heb ik wel ergens last  van. Is het geen hoofdpijn, dan is het wel buikpijn of dan ben ik weer misselijk of suf of....kortom een hele waslijst miserie precies. Ik dacht altijd dat het na de zwangerschap kwam omdat ja sindsdien was ik niet meer de oude.

 

Nu maandag kwamen we terug van het weekendje en ik was doodmoe omdat we die nacht amper hadden geslapen door de regen die heel de nacht op dat platte dak had getokkeld. Ik was dan in de namiddag een dutje gaan doen maar toen ik wakker werd had ik adem te kort. Een heel bedrukkend gevoel en ik had het gevoel dat ik elke moment een aanval van hyperventilatie kon krijgen. Mijn ventje was al direkt overbezorgd want die heeft het daar zo niet mee...ik heb het de afgelopen 2 jaar een 3 keer gehad en telkens zei hij achteraf dat hij dat maar vies vind. Nu inderdaad als ik de laatste 2 jaar overloop heb ik daar inderdaad terug meer last van. Toen ik een jaar of 16 was heb ik voor de eerste keer een aanval gekregen na een zware ruzie met mijn papa en de dokter zei toen: eens je hyperventilatie hebt gehad zit je daar voor de rest van je leven mee, maar dat hoeft niet persé uit te breken.

 

Nu is mijne euro dus gevallen dat ik de laatste tijd terug meer last heb en ben ik op het internet wat informatie gaan opzoeken en ja hoor: al mijn klachten van de laatste 2 jaar zijn dus wel degelijk symptomen van mijn hyperventilatie. En ik maar denken dat ik mezelf niet meer was na de bevalling.

 

Nu de oorzaak is niet ver te zoeken natuurlijk. Sinds een 2-tal jaar is het inderdaad geëscaleerd met die rechtszaken dus ja: stress alom (bewust of onbewust). Dus moet ik niet verder zoeken....ik ga alleszins het boek over hyperventilatie een keertje halen want veel mensen op dat forum raden die aan.

 

Ergens ben ik opgelucht nu dat ik wel weet wat er aan de hand is....anderzijds is het wel vervelend want zoals vandaag heb ik niet meer echt ademtekort maar ik ben nog wel suf, misselijk en duizelig...en dan ben je ook tot niet veel in staat natuurlijk! Als het echt regelmatiger komt en erger wordt ga ik wel een keertje naar de dokter stappen.

 

Groetjes x

18:02 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Denk ook wel dat het verstandig is om bij een dokter langs te gaan voor raad en info...
Hoop dat je je snel weer beter voelt!
Fijne donderdag nog en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!

Groetjes,

Gepost door: so far, so close | 10-05-07

De commentaren zijn gesloten.