02-05-07

Back to reality

Amai zeg wat een weekend!!!! Van het ene feestje naar het andere...we hadden precies vakantie...met dat weertje er dan bij!

 

Maar nu is het over...en de echte hete temperaturen toch ook een beetje dus...ventje terug werken en ik duik terug deftig in het huishouden. Ons dotje die moet weer een paar uurtjes extra slapen want die heeft een heel actief weekend achter de rug met veel kindjes...dus je zou voor minder hé!

 

Ook mijn loopschema loopt goed...ik zit nu aan 3 blokjes van telkens 1 min wandelen en 4 min lopen...jaja t begint te gaan hé....ik zie er naar uit om een half uur aan een stuk te kunnen lopen of om de 5km te kunnnen...ik wil het echt kunnen, ik zal het kunnen, ik moet het kunnen :-)

 

Dit weekend met mijn ventje ook nog eens het één en ander uitgepraat, bijgepraat, noem het zoals je wil...af en toe moet je dat doen in je huwelijk hé. De lucht een beetje opklaren, zien dat we nog op dezelfde golflengte zitten...en hoe regelmatig dat we dat ook doen, iedere keer merken we weer dat we soms toch op het verkeerde spoor zitten bij elkaar...heel vreemd hé...Moet je niet vragen wat dat zou geven als je niet zou praten...

 

Het probleem blijft natuurlijk dat we voorlopig nog altijd niet over de toekomst kunnen we praten want dat weten we zelf nog niet...we weten niet hoe die rechtszaak gaat uitdraaien, dus we kunnen ook niets plannen. Hééééél vervelend is dat....want waar gaan we terechtkomen als we ons huis moeten verkopen? Hoe moet dat met ons dotje haar school? Ga ik terug werken en zo ja, fulltime of part-time of blijven we toch hier en word ik zelfstandig?

 

Eigenlijk heeft het geen zin om hierover te tobben want ja we kunnen er toch niks aan doen...maar ja die onzekerheid knaagt hé...daar ga je mee slapen en daar sta je mee op...en er zijn dagen dat je dat kan relativeren en echt van dag tot dag leeft...maar er zijn dagen dat ik het allemaal zwart zie (zoals jullie al wel eens gelezen hebben zeker hihi)..

 

Intussen proberen we ook vooral te genieten want het leven is te kort om te kniezen...en t komende weekend zijn we ook weer weg naar CP jipie....gaan plonsen en spetteren...

 

Groetjes x

22:42 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.