29-04-07

Dansen

Vannacht hebben we ons nog eens kunnen uitleven! We waren uitgenodigd op een feestje...en we hebben genoten. Het kwam traag op gang maar eens de mood erin zat bij iedereen was het ambiance alom.

 

Dansen, zingen, praten en drinken...dan staat het leven even stil voor mij. Dan kan ik mij laten gaan en al mijn zorgen opzij zetten! Dan bestaat alleen die plaats, die dansvloer... :-)

 

Eigenlijk raar hoe een mens kan genieten van een hete ruimte, vieze drankjes en zweetgeuren hé. Want daar kwam het gisteren wel op neer met deze tropische temperaturen. Geen airco in de zaal maar gelukkig ook geen rokers en dat doet ook wel al heel veel.

 

Ik heb mezelf helemaal uitgeleefd op al die ritmische geluidjes...het hoeft niet altijd mijn favoriete muziek dan te zijn, als ik maar kan bewegen! En helemaal leuk is een niet te volle dansvloer zodat je ook nog vééééél ruimte hebt om te bewegen. Ik heb geen drank of pillekes nodig om me high te voelen dan...ik laat me gewoon meevoeren op die tonen, die bas en zweef even boven mijn leven uit.

 

Vandaag, de dag nadien, wordt ik dan weer bruusk op de grond gezet met mijn voeten want ik ben dan moe, stijf en suf hahaha....vroeger dan ook nog eens dikwijls ziek van de drank maar dat heb ik intussen flink weten doseren hihi! Ik hoef dan ook geen drank om mij te amuseren. Mijn ventje wel, die moet wat alcohol achter zijn kiezen hebben om lef te hebben om zich te laten gaan. Over het algemeen is hij niet echt verlegen maar op dat gebied heeft hij toch een verzetje nodig. Ik niet...niet dat ik zo'n complexloze durver ben maar als het op dansen aankomt... totally relax!!!!!

 

En vandaag gaan we de bbq weer leker bovenhalen...beetje verder genieten van het mooie leven...en onze voetjes een beetje rust geven :-)

 

Groetjes x

12:03 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

kan heel leuk zijn zo'n feestje hé maar ...idd. stijf en stram de dag nadien...kan er van meespreken :-)
groetjes

Gepost door: hartendame2 | 29-04-07

De commentaren zijn gesloten.