27-04-07

Historische dag!

Wij zijn juist naar school geweest met onze flinke dochter. We hebben haar ingeschreven voor september. Ze zal bij Juf Ilse zitten...en ze wilde al niet meer mee naar huis hihi...ja dat is leuk natuurlijk met al die kindjes en al dat nieuwe speelgoed. Een leuk klasje gaat ze hebben met een schuifaf en zandtafel, een kniptafel, een poppenhoek, autohoek en een vertelhoek...echt leuk. Ze ging al mee op de bank zitten luisteren tussen de andere kindjes, zo schattig!

 

Er wordt enorm veel voorbereiding voorzien hier in t schooltje. Ik was echt gerustgesteld toen we er buiten gingen. In augustus is er een opendeurdag en de juf doet ook nog een huisbezoek tegen september...dus dat is echt wel geruststellend.

 

Het lijkt ons een leuke juf en ook de directeur was aangenaam. We kregen voldoende tijd voor onze vragen en om de school te verkennen. Echt leuk!

 

Voor ons natuurlijk weer een historische dag want ja...je gaat niet alle dagen "je babietje" inschrijven voor de eerste keer hé!!!! Pfff wat een mijlpaal...en september zal er snel genoeg zijn....De juf vond haar alleszins al een heel flinke dus...en de kindjes konden nu ook buiten eten met het mooie weer. Dat vond ik ook wel positief want dat zie je toch niet veel denk ik...

 

Vannacht ga ik waarschijnlijk weer een beetje wakker liggen....maar 31 augustus nog veel meer vermoedelijk hihi... Ach ze zat daar op haar gemak en ze keek met open mond naar de kindjes dus het zal wel allemaal meevallen vermoed ik.

 

Intussen zal in nog maar wat extra genieten van mijn "babietje"....en proberen haar een beetje zelfstandig te leren  zijn (wat ze eigenlijk al wel is!) en haar een beetje voorbereiden. Oh ja we mogen ook nog eens een middagje komen fietsen als ze wil...dus dat gaan we zeker een keertje proberen zo kan ze al wat wennen. En mama ook hahaha...

 

Ik hou jullie op de hoogte natuurlijk!

 

Groetjes x

14:06 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.