25-04-07

Terug zonnetje!!!!

Vanavond moet ik werken dus kom ik snel nu maar effe wat op mijn blogje neerpennen...

 

Het zonnetje is volledig terug in mijn hartje hihi....je ziet lang duurt dat bij mij niet hé! Ik ben ook van mijn hoofdpijn af en dat doet al veel voor mijn humeur!!! Helaas heb ik daar sinds mijn zwangerschap wel meer last van: hoofdpijn, migraine, alle soorten hoofdpijn heb ik het afgelopen jaar al gehad!

 

Ik heb vannacht ook geslapen als een roosje...'t werd tijd want na zo een paar slechte nachten...ik heb zelfs tijdens het woelen ook serieus zitten praten zei mijne hubbie dus dat is teken dat ik echt wel met iets bezig ben...Maar wat hé...wie zal het zeggen...ach tijd zal het wel allemaal uitwijzen!

 

Mijn ventje kwam gisterenavond al lachend thuis en vroeg hoe het met zijn donderwolkje was haha...en dan kan ik mijn lach niet inhouden natuurlijk. Als mijn ventje lacht moet ik trouwens ook altijd lachen...dan heeft hij zo'n mimiek hé niet te doen!

 

En jawadde 9 jaar getrouwd zijn heeft zo zijn voordelen zoals ik al zei..we kennen elkaar al een beetje goed intussen dus zo'n ruzies zijn snel weer opgelost hier....maar t heeft ook zo zijn nadelen: nl. al onze electrische toestellen zijn het aan het begeven jaja...zo is mijn haardroger een paar weken geleden opgesmoord (letterlijk en stinken dat dat doet), van de week ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn strijkijzer niet meer stoomt zoals een stoomboot en onze stofzuiger is eigenlijk ook aan vernieuwing toe want zuigen staat precies niet meer in zijn woordenboek alle dagen lol.

 

Bwah nen euro meer of minder, geen probleem hé....hahahaha...neen effe serieus....eigenlijk is t niet om mee te lachen hé....maar toch ga ik er mee lachen vandaag, ik kan niet anders sorry...

 

Ik heb vandaag ook meteen weer een paar kasten serieus uitgestoft...doe ik regelmatig als ik met iets worstel. Dan stof ik ineens mijn geest precies mee een beetje af hihi...zolang het helpt profiteren we daar van natuurlijk.

 

Na het lopen daarnet heb ik een lekker fris doucheke genomen en nu geniet ik nog effe van de rust in huis...want zo dadelijk wordt mijn popje wakker en dan gaan we in de TUIN SPELEN zoals ze zo leuk roept als ik haar uit haar bedje neem :-)

 

Mijn loopschema loopt super...het is echt een leuke training en zeker niet zwaar! Ik heb nog geen enkele keer het gevoel gehad dat ik mij moest forceren..dus zo hou ik het ook beter vol hé aja....

 

Je ziet hé....terug t zonneke in mijn hart...of jullie noemen mij misschien geestesgestoord intussen maar....zolang het geen pijn doet zit ik daar niet mee in hihi...

 

Groetjes x

 

16:38 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.