17-04-07

Verward

Ik ben momenteel verward...ik heb liggen draaien en keren in mijn bed en geraakte niet uitgewoeld! Zoals je in alle vorige onderwerpen hebt gelezen heb ik alles om gelukkig te zijn maar momenteel heb ik zo'n moeilijk moment...

 

We hebben momenteel nog niet echt zware financiële problemen maar er hangt ons een zware, donkere wolk boven het hoofd. En die wolk kan alleen maar uitbarsten als de rechter in ons nadeel heeft gesproken...het probleem daaraan is dat dit al meer als 2 jaar aan de gang is en we niet weten hoelang het nog kan duren....probleem 2 is dat we daardoor zeer onzeker zijn over de toekomst.

 

Gaat ons dit ons huis kosten of niet? Dat is momenteel de grote vraag! Daardoor ben ik verward...door die onzekerheid...gaan we het moeten verkopen? Mogen we het houden? Het gaat mij ontzettend pijn doen als we het moeten wegdoen...al ons bloed, zweet en tranen die we er al hebben ingestoken gaat misschien voor niks geweest zijn. Of gaan we het geluk hebben van een milde rechter die eerlijk is en het ziet zoals het is en gaat recht geschieden?

 

Wie zal het ons zeggen? Momenteel is de zaak al 2x uitgesteld en intussen leven we dus verder in onzekerheid! En dat knaagt met momenten aan me...er zijn momenten dat ik het van mij afzet en van elke dag geniet zoals hij komt...maar vannacht kon ik het niet..mijn gedachten begonnen te draaien! Telkens ik mijn ogen sloot kreeg ik een slideshow van alle scenario's die zouden kunnen gebeuren....maar ja...het probleem is dat ik geen glazen bol heb hé...dus eigenlijk mag ik niet denken aan wat als...of wat met...want ik kan het toch niet keren of draaien...de toekomst zal het uitwijzen....maar intussen...tjah genieten we maar van wat we krijgen of nog moeten krijgen hé..

 

En toen ik vanmorgen mijn schat van een dochter uit haar bed haalde was ik weer helemaal in de wolken (de roze dan hé hihi) en denk ik weer alleen maar aan het goede weer, de leuke dagen en al het goede dat we hebben!

 

Groetjes x

12:29 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.