07-04-07

Energy

Sinds gisteren heb ik mijn energie echt terug...ik voel me terug tip top dus dinsdag vlieg ik er terug in met mijn loopschema!

 

Ik moest gisterenavond werken en vandaag en t was toppie...

 

Alleen onze lieve, schattige dochter heeft het druk amaaai....beetje dwaas doen, niet luisteren en beetje kuren verkopen hihi...en wij maar neen zeggen, en mag niet en doe dat niet en luister nu eens...maar niks heeft avance natuurlijk want, als ons dotje het in haar hoofdje heeft...tjah dan heeft ze t niet in haar poepke hé haha. Maar ja voor t zelfde geld is dat morgen weeral voorbij en is ze weer haar eigenste zelf en geen peuter puber.

 

En ik, ik geniet...wonder boven wonder is mijn ventje thuis dit weekend! En ook al wil het weer toch niet mee...ik geniet en morgen ga ik nog meer genieten als ik de oooooh' s en de aaaaah's van mijn dochter ga horen als ze haar eitjes in haar mandje legt en nadien van elk ei wel een stukje zal bijten .

 

Nu zitten we lekker knus in de zetel bij de warme houtkachel...heerlijk na een heet badje ... oh er ontbreekt nog iets, ga ik dan ook direkt halen: een lekker fris glaasje wijn mmmmm heerlijk! Mijn Paasweekend kan al niet meer stuk...

 

Geef toe...ik ben als vrouw toch snel tevreden gesteld, niet waar? Meer moet het echt niet zijn voor mij...ja ik geef het toe, op sommige dagen eis ik misschien wel wat meer maar daar hebben we het nu niet over ok hihi.

 

Hopelijk genieten jullie allemaal even veel als ik en lekker eitjes smullen morgen!!!

 

Groetjes x

 

 

21:22 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.