02-04-07

Leven als koppel

MMM moeilijk...nog dagje ziekjes...waarover zal ik dan schrijven? Jullie zijn er uiteraard niks mee om te weten hoe misselijk en moe ik wel was vandaag...hahaha...en heb dus ook wel wat geslapen en veel gezeten vandaag! Maar ik heb ook wel gewerkt in de tuin vandaag, samen met mijn ventje. Mooie bloemetjes geplant in het lekkere weertje.

 

Ja als man en vrouw genieten we deze dagen van in de tuin werken. Wie had dat ooit gedacht? En dat op onze leeftijd  . 5 jaar geleden hadden we jullie zot verklaard als dit ons was voorspeld. Toen we ons huis kochten (met een redelijk stuk grond aan van ongeveer 10 are) hadden we de intentie om overal gras te zaaien en zeker geen bloemetjes en plantjes want bah dat vraagt veel te veel tijd. En zie nu, 5 jaar later zijn we bezweken voor onze creatieve, groene handjes!

 

Op een paar meter van elkaar zitten wroeten in zand...Sexy?  Neen niet echt...intens des te meer. Terwijl een praatje maken, toekomstplannen bespreken ... genieten van onze oude dag noemen we dat! Ja je kan er mee lachen maar je ziet hoe het op 5 jaar als koppel kan gaan hé. 5 jaar geleden maakten we ons alleen maar druk over waar we die zaterdag gingen weggaan en wat we gingen aandoen. Nu zijn we zoveel jaar verder, zoveel zorgen verder maar o zo mentaal veeeel verder als koppel en o dat doet zo'n deugd. Als ik dit aan mijn vader zou vertellen zou hij lachend antwoorden: maar amai, jij bent hard veranderd! Zo lachen met uwe papa vroeger...ja ik weet het...maar ik zal het hem niet vertellen, dat plezier gun ik hem echt niet hihi...

 

Maar 's avonds na dat doucheke, allebei blozend van het zonneke, helemaal opgefrist van de buitenlucht en de beweging .... ja dat is des te meer sexy!

Dus we hebben er ook nog eens nadien geniet van...'t kan niet op .

 

Raar hoe je als koppel samen groeit en samen mentaal sterker wordt. Dat is natuurlijk het streefdoel van elk koppel maar of dat dan ook echt gebeurt dat is nog maar de vraag. Ik kan echter, met het hand op mijn getrouwde hartje, zeggen dat dat bij ons het geval is na 11 jaar. Neen het gaat niet altijd even geweldig maar de kracht zit er in om samen te groeien....samen mentaal aan uw huwelijk of relatie te werken.Ik weet het, grote en zware woorden voor iemand van mijn leeftijd. Koppels die 30 of 40 jaar samen zijn lachen hiermee nog waarschijnlijk maar wij zitten op de goede weg en dat betekend al heel veel voor ons...

 

En neen kindjes kopen helpt een slechte relatie niet beter worden. Integendeel, als uw relatie niet sterk staat, pff vergeet het maar! ALs koppel krijg je het hard te verduren met een kindje erbij...maar het brengt je uiteraard ook intenser bijeen daar niet van...maar het kan verdorie zwaar zijn hoor. En dat begint bij discussies over het papje dat te warm is of niet en dat eindigt met verschillen in de opvoeding. Zo zie je maar...bezin eer ge begint! Lol, onze omoe heeft gesproken.

 

Dit heerlijk dagje ga ik afsluiten...en ik zie jullie snel weer!

 

Groetjes x

22:53 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.